До Стамбула вже доставлений туристичний символ Одеси "Якір-серце"

Мер Одеси зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки

Сьогодні мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні паном Мустафою Левентом Більгеном. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Пан Посол відзначив, що Одеса вразила його своєю самобутністю та енергетикою, а також відкритістю сердець її мешканців. 

Мер Одеси подякував турецькому народу за всебічну підтримку. Зокрема,  обмеження присутності ворожого флоту в Чорному морі, що мало суттєвий вплив при обороні Одеси. 

“Чорне море - це море миру, а не війни. Воно повинно об'єднувати. І сьогодні ми вже маємо всі передумови для подальшого розвитку співпраці між країнами Чорного моря”, - зазначив Геннадій Труханов. 

Під час діалогу сторони також обговорили питання співпраці в економічній і транспортній сферах. 

Крім того, під час зустрічі стало відомо, що до Стамбула вже доставлений туристичний символ Одеси "Якір-серце". Зовсім скоро він буде прикрашати парк однієї з наймальовничіших бухт Туреччини.

Раніше “Коментарі” писали, що Очільник Одеської ОВА зазначив, що Туреччина готова докласти максимальних зусиль для розмінування Чорного моря. Про це зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні пан Мустафі Левент Більгеному. 

Нагадаємо, що вчора, 7 лютого, міський голова Одеси Геннадій Труханов зустрівся з уповноваженим Президента Французької Республіки з питань допомоги та відновлення України паном П'єром Ельброном. Про це повідомили в Одеській міській раді. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися