Житель Одещини зберігав вдома цілий арсенал: що знайшли правоохоронці

За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі

Житель Одеського регіону в своєму будинку зберігав цілий арсенал. Правоохоронці виявили 260 набоїв різного калібру, корпус ручної наступальної осколкової гранати із запалом, 40 капсулів-детонаторів, кілька мінних підривачів, електродетонаторів, модернізованих спрощених підривників, гранатометних пострілів, порох та вогнепровідний шнур. 

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, нетверезо чоловіка зупинили інспектори патрульної поліції поблизу села Молодіжного. Коли до чоловіка почали наближатися правоохоронці, він викинув з салону автомобіля гранату, схожу на РГД-5, сподіваючись приховати факт незаконного поводження з бойовим припасом.

Далі працівники поліції провели обшук в його будинку, де і виявили увесь арсенал. Наразі усі вилучену зброю скерують на експертизу. 

“Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу та повідомили фігуранту про підозру”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що в Одеському регіоні затримали жителя Ізмаїльського району за незаконні оборудки з вогнепальною зброєю. Чоловіка спіймали “на гарячому”: під час того, як він продавав автомат Калашникова жителя Саф’янівської громади. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися