Медикам Екстреної служби Одещини передали автомобілі швидкої: подробиці

Автомобіль Центр отримав в межах ініціативи UNITED24

Сьогодні очільник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер ознайомився з роботою новоствореної Маяківської станції екстренної медицини, що розташована на стратегічній трасі “Одеса-Рені”. Про це повідомили в Одеській ОВА. 

“Багато часу Екстрена медицина була болючою темою для Одещини: корупція, нестача медикаментів, дефіцит персоналу та багато інших проблем. Зараз, після зміни менеджерів, намагаємося спільно робити все для того, щоб вивести цю життєво важливу галузь на європейський рівень”, - зазначив Олег Кіпер. 

Крім того, в адміністрації зазначили, що для цих потреб на станцію передано новий сучасний реанімобіль класу С, повністю оснащений всім необхідним обладнанням. Автомобіль Центр отримав в межах ініціативи UNITED24 від американського астронавта Скотта Келлі.

Також передали п'ять автомобілів швидкої для Ізмаїльської станції екстреної медичної допомоги. Зокрема:

- два авто марки Citroën Jumper (реанімобілі класу С), що були передані Одеському обласному центру ЕМД та МК в рамках програми United24,

- два автомобілі Volkswagen Crafter, надані як гуманітарна допомога від Австрії,

- один автомобіль високої прохідності Toyota Land Cruiser.

“Екстрена медична допомога, як і всі безоплатні послуги, що входять до Програми медичних гарантій, є пріоритетом для області. Будемо працювати далі”, - йдеться в повідомленні Кіпера. 

Нагадаємо, що в Одесі продовжують оснащувати міські лікарні новим обладнання. Так, для отоларингологічного відділення КНП Міська клінічна лікарня 1 придбано сучасний ЛОР-комбайн виробництва Південної Кореї. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися