В Одесі до кінця осені перекриють рух на одній із вулиць

Автомобілістам доведеться вибирати інший маршрут для більш зручного пересування

Одеситам слід приготуватися до того, що до кінця листопада в місті буде перекрито рух транспорту на одній із вулиць. Вся справа в будівництві будинку, яким займається житлово-будівельне товариство "Віндзор". Інформацію повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на відповідне розпорядження міського голови Геннадія Труханова.

Проблеми із пересуванням автомобілями планують "організувати" на вулиці Бориса Літвака. Перекрита можливість їздити буде на ділянці від будинку №7 до будинку №11. Вся справа в тому, що представники вищезгаданого "Вінздору" продовжують будівництво чергового багатоповерхового будинку, тому їм знадобиться відповідна техніка і додатковий простір.

Цікаво, що ця вулиця вже неодноразово перекривалася через будівельні роботи. Найтривалішим періодом було обмеження руху на два роки — від зими 2019-го. Однак це мало закінчитися в червні нинішнього року.

Тепер же в міськраді погодили зупинку транспорту на цій ділянці до 30 листопада 2021 року. Чи впораються за цей час будівельники, поки невідомо.

Нагадаємо, що раніше вулиця Бориса Літвака мала ще кілька імен. На самому початку її називали Міщанською, потім вона була перейменована на честь радянського революціонера Євгена Заславського. Трохи пізніше вулиця носила ім'я румунського генерала-інженера Дмитра Васіліу, через кілька років повернувшись до варіанту із Заславським.

У 2018 році вулиці офіційно отримала нинішню назву. Таким чином вшанували пам'ять почесного громадянина Одеської області, Героя України, заслуженого тренера і відомого громадського діяча Одеси Бориса Давидовича Літвака. Його ж ім'я присвоєно і Дитячій юнацькій спортивній школи олімпійського резерву № 2.

Раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, як в місті просувається ремонт Деволанівського спуску. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися