Житель Одеси задушив та закопав у лісі власну сестру: подробиці вбивства

Наразі правоохоронці затримали одесита, який вбив свою сестру на Прикарпатті

Житель Одеси приїхав на Прикарпаття, щоб вбити власну сестру. Чоловік проник до помешкання родички, де задушив її. Після чого вивіз її тіло в ліс та закопав. Наразі поліція встановлює можливі причини вчинення затриманим особливо тяжкого злочину. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Івано-Франківській області. 

Так, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 55-річної мешканки села Мирне, що у Надвірнянському районі. 5 лютого до правоохоронців звернувся син жінки. 

Вже наступного дня співробітники поліції виявили закопане тіло жінки, зі слідами насильницької смерті, в лісовому масиві у одному із населених пунктів Івано-Франківського району. Пізніше, правоохоронці з’ясували, що до вчинення злочину може бути причетний брат загиблої.

За співпраці одеських правоохоронців вдалося вийти на “слід” ймовірного порушника. Його затримали в Одесі, де він переховувався. Йдеться про 45-річного мешканця Одеської області.

“Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та  помістили до ізолятора тимчасового тримання.  Затриманому  повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбачено за  ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що поліцейські отримали виклик на лінію "102" від місцевої мешканки села Кілійської міської громади, яка повідомила про виявлення своєї тещі без ознак життя. Прибувши на  місце, слідчо-оперативна група знайшла на шиї покійної ножові поранення, які, ймовірно, призвели до смерті жінки. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися