На Одещині онук вбив свою бабусю: що стало причиною

Підозрюваного у вбивстві затримали

Вчора поліцейські отримали виклик на лінію "102" від місцевої мешканки села Кілійської міської громади, яка повідомила про виявлення своєї тещі без ознак життя. Прибувши на

 місце, слідчо-оперативна група знайшла на шиї покійної ножові поранення, які, ймовірно, призвели до смерті жінки. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Правоохоронці вилучили речові докази, включаючи ніж, що можливо використовувався як знаряддя злочину. Перед постановкою точної причини смерті необхідно провести судово-медичну експертизу.

Як повідомили "Думській" джерела у правоохоронних органах п'яний 17-річний хлопець прийшов додому, де проживав зі своєю матір'ю, її чоловіком та свекрухою. Він зайшов у літню кухню, де була 71-річна жінка і почав роздягати її у спробі зґвалтувати. Пенсіонерка почала пручатися, і тоді підліток схопив кухонний ніж і пірнув жінку чотири рази на шию і один раз у живіт.

За декілька годин його вдалося знайти у закинутій будівлі сусіднього села, де він ховався.

Неповнолітнього затримали за процедурою. Згідно зі зібраними доказами, Ізмаїльська окружна прокуратура повідомила йому про підозру у вбивстві. Злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і передбачає покарання від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Нагадаємо, в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який жорстоко побив свого колегу до смерті. Про злочин стало відомо після того, як дружина загиблого повідомила правоохоронців про трагедію. За даними слідства, підозрюваний запросив свого колишнього колегу до свого будинку, і, розпочавши вечірку з алкоголем, ситуація швидко вийшла з-під контролю. Конфлікт переріс у серйозну бійку, під час якої господар був жорстоко побитий.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися