В Одесі сталася жахлива ДТП: водія довелося вирізати з машини

Водія затиснуло між сидінням і панеллю приладів

Вчора в Одесі, у Приморському районі міста водій легкового автомобіля допустив зіткнення з деревом. Співробітниками ДСНС довелось за допомогою гідравлічного інструменту, визволяти чоловіка, який був заблокований у власній автівці. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Зазначається, що аварія сталася на вулиці Луцька приблизно о 5 годині вечора. 25-річного чоловіка передали працівникам медичної служби

ДТП на Одещині

У Одесі сталася жахлива ДТП у Хаджибейському районі міста. Унаслідок автопригоди постраждав водій легковика. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Аварія сталася вчора, близько 16-ї години на вулиці Середній. Вантажівка "MAN" зіткнулася з легковиким "Opel Veсtra".

Нагадаємо, що на Одещині жінка нетверезою сіла за кермо і з’їхала у кювет. Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі, внаслідок якої травмувалися двоє громадян. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  “Коментарі” писали, що на Одещині водій автомобіля наїхав на велосипедиста. Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП. Аварія сталася в селищі Авангард вчора, близько 18-ї години вечора. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Крім того, поліцейські скерували до суду адміністративні матеріали відносно двох водіїв з Подільщини, які сіли за кермо у нетверезому стані і скоїли ДТП. Обох порушників правил дорожнього руху поліцейські виявили під час патрулювання. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися