В Одесі сталася ДТП з постраждалими: у водія черепно-мозкова травма

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Хаджибейському районі Одеси

У Одесі сталася жахлива ДТП у Хаджибейському районі міста. Унаслідок автопригоди постраждав водій легковика. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Аварія сталася вчора, близько 16-ї години на вулиці Середній.  Вантажівка  "MAN"  зіткнулася з легковиким "Opel Veсtra". Постраждало внаслідок ДТП водія негайно госпіталізували до медичного закладу. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рублену рану лобної ділянки та  закритий перелом кісток колінного суглоба.

Наразі обох водіїв перевірять на стан спʼяніння.

“Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Закликаємо водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та бути уважними за кермом”, - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що на Одещині жінка нетверезою сіла за кермо і з’їхала у кювет. Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі, внаслідок якої травмувалися двоє громадян. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що на Одещині водій автомобіля наїхав на велосипедиста. Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП. Аварія сталася в селищі Авангард вчора, близько 18-ї години вечора. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися