В Держприкордонній службі показали, як на Одещині вночі дрони знищували

На Півдні України прикордонники знищили 3 дрони-камікадзе

Сьогодні вночі російські окупанти знов тероризували Південь України дронами-камікадзе типу “Shahed-131/136”. Загалом українські військові в ніч на 11 лютого знищили 40 дронів-камікадзе. Деякі з них вдалося збити на Одещині. 

Так, у складних умовах нічної видимості мобільним вогневим групам прикордонників Одеського загону вдалося “зняти” з неба два ворожих БпЛА. Ще один шахед збили бійці Херсонського прикордонного загону.

Від щільного вогню уражені дрони-камікадзе розлетілись на друзки.


“Мобільні вогневі групи прикордонників разом з Силами оборони продовжують нищити ворожі повітряні засоби. Прикордонники - невід’ємна складова Сил оборони України, що напоготові й вдень, і вночі! Нищимо ворога, йдемо до Перемоги”, - йдеться в повідомленні прикордонників. 

Нагадаємо, що вчора вночі окупанти черговий раз атакували Одещину. Військовослужбовці Морської охорони та Ізмаїльського прикордонного загону сьогодні знищили 2 російські ударні дрони. БпЛА типу “шахед” виявили та збили вогневі групи прикордонних підрозділів. Про це повідомили в Держприкордонній службі України. 

Крім того, що 10 лютого ворог активно використовував дрони для обстрілів південних регіонів України, особливо Одещини. Три хвилі атак, що тривали півтори, дві з половиною, і знову півтори години, призвели до значних матеріальних збитків та травмуванню людей. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

“Коментарі” писали, що у результаті нічної атаки по Одещині, за процесуальним керівництвом Одеської обласної та Ізмаїльської окружних прокуратур, розпочато досудове розслідування кримінальних проваджень стосовно порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися