Хотіли потрапити незаконно потрапити до Молдови: на Одещині затримали ухилянтів

Наразі на ухилянтів складені відповідні протоколи

На Одещині вісім чоловіків намагались незаконно перетнути кордон. Правопорушники планували потрапити до сусідньої країни через придністровський сегмент українсько-молдовського кордону. За послугу з прокладання маршруту організатор просив від 40 до 80 тис. гривень з кожного. Про це повідомили в Держприкордонній службі України. 

Втім, прикордонний наряд Подільського загону затримав групу чоловіків неподалік населеного пункту Лабушне Подільського району, що за кілометр від кордону.


“За спробу незаконного перетинання кордону на осіб, які прибули у прикордоння з різних куточків України, складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справи скеровано до суду”, - йдеться в повідомленні прикордонників. 

Раніше “Коментарі” писали, що прикордонники Білгород-Дністровського загону, за допомогою БПЛА з тепловізійною камерою, виявили та затримали порушника кордону. Про це повідомили в держприкордонній службі України.  Так, 30-річний чоловік поза пунктом пропуску пішки повертався в Україну. Свої дії житель Одещини пояснив тим, що більше не міг перебувати на чужині та будь-що хотів повернутися в Україну.

Також ми писали, що детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися