Житель Одещини повертався додому з Молдови в обхід прикордонників

На кордоні затримали чоловіка, який повертався із Молдови поза пунктом пропуску

Сьогодні прикордонники Білгород-Дністровського загону, за допомогою БПЛА з тепловізійною камерою, виявили та затримали порушника кордону. Про це повідомили в держприкордонній службі України. 

Так, 30-річний чоловік поза пунктом пропуску пішки повертався в Україну. Свої дії житель Одещини пояснив тим, що більше не міг перебувати на чужині та будь-що хотів повернутися в Україну.

“На порушника складено протокол про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Правове рішення ухвалить суд”, - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, що на контрольному пості “Маяки” прикордонний наряд Білгород-Дністровського загону зупинив вантажівку під керуванням 44-річного мешканця Миколаївської області. Виявилось, що чоловік намагався незаконно перевезти через кордон призовників. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

“Коментарі” писали, що Подільський прикордонний загін під час службового чергування зупинив автомобіль, який слушно привернув увагу вартових. За кермом був 50-річний одесит, а в багажнику він ховав двох ухилянтів. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Також ми писали, що детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися