На Одещині завтра очікується туман: поради від ДСНС

Очікуються небезпечні метеорологічні явища, зокрема туман на Одещині

За даними Українського гідрометеорологічного центру, по всій території Одеси та Одеської області протягом доби 13 лютого очікується туман. Видимість на дорогах складатиме 200-500 метрів. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники ДСНС закликають кожного громадянина дотримуватися елементарних правил безпеки:

- Пішоходам - бути максимально уважними та помітними (яскравий верхній одяг + світловідбивні наліпки - флікери, особливо для дітей!)

Під час туману варто дотримуватися наступних порад:

- тримати дистанцію: це важливо завжди, але в умовах поганої видимості краще контролювати відстань до автомобілів ще ретельніше;

- не перевищуй швидкості та уважно стеж за ситуацією на дорозі та узбіччі;

- у туман краще не виходити на обгін автомобіля, суворо дотримуйся рядності.

Прогноз погоди на Одещині

13-14 лютого 

Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ, туман. Вітер південно-східний, 14 лютого північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі 4-9°С тепла, вдень 9-14°С тепла. 

15-16 лютого 

15 лютого без опадів, 

16 лютого місцями невеликі опади. Температура: 15 лютого вночі 2-7°С тепла, вдень 7-12°С тепла,  16 лютого вночі та вдень 1-6°С тепла

Нагадаємо, Одеська міська рада попереджає мешканців та гостей міста про наближення негоди. На дорогах області очікується сильний туман. З метою забезпечення безпеки на дорозі патрульні поліцейські дали водіям та пішоходам декілька порад.

“Коментарі” писали, що тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися