Співпраця з НСЗУ: в Одесі пройшла нарада з керівниками медзакладів міста

Медзаклади Одеси ефективно співпрацюють з Національною службою здоров'я України

Сьогодні в Одесі відбулася нарада керівників медичних закладів міста та Національної служби здоров'я України (НСЗУ). Про це повідомили в Одеській міській раді.
Під час зустрічі сторони обговорювалися фінансово-економічні аспекти роботи медзакладів, подання звітності, поточний стан та подальший розвиток співпраці з НСЗУ за Державною програмою медичних гарантій.

“В умовах повномасштабної війни медичні заклади Одеси продовжують стабільно отримувати виплати за усіма пакетами державних медичних гарантій, за якими укладені угоди. Дякуємо Національній службі здоров'я за надійне партнерство”, - зазначила віцемер Одеси Світлана Бедрега.

Очільник Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ Денис Чорний розповів про програму медичних гарантій на поточний рік. Зазначено, що в Програмі медичних гарантій на 2024 рік передбачено 44 пакети медичних послуг, загальний запланований бюджет за якими складає понад 159 млрд грн, з яких 5,3 млрд грн виділено на відшкодування вартості лікарських засобів.


Крім того, учасники наради обговорили вимоги з профілактики інфекцій та інфекційного контролю відповідно до Програми медичних гарантій.
Нагадаємо, що минулого тижня на Одещині зафіксували сезонний ріст захворюваності на грип та ГРВІ, але епідпоріг не перевищений. Саме тому освітяни зазначили, що наразі немає потреби оголошувати карантин у всіх навчальних закладах регіону. Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися