В Одесі на вулицях міста працюють понад 1000 комунальників: що роблять

Крім щоденних обов’язків, комунальники також беруть участь у ліквідації наслідків ворожих атак

На вулицях Одеси щодня працюють понад 1300 працівників комунальних служб, а також більш ніж 90 одиниць спецтехніки щодня. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Кожен займається своєю справою. Електромонтери в рамках поточних робіт знешкодили обриви повітряних мереж, виконали монтаж і демонтаж траверс, світильників і заміну ламп. Фахівці КП “Сервісний центр” щодня виконують роботи з прибирання на підвідомчих територіях, а також доглядають обладнання фонтанів і бюветів, миють та ремонтують пам’ятники, які не є культурною спадщиною.

Працівники КП “Міські дороги” кожен день зранку виводять на вулиці міста підмітально-прибиральну техніку, а також спецтехніку, за допомогою якої планово виконується чищення та промивання ливневих стоків, колекторів та інших гідроспоруд міста.

Озеленювачі підтримують порядок у парках і скверах Одеси: очищують газони та зелені зони від тогорічного листя та випадкового сміття, вирізають порослі, підмітають доріжки та обрізають сухі гілки. 

Двічі на день виконують прибирання прибудинкових територій робітники КП “Житлово-комунальних сервісів”. Також фахівці виконують ремонт трубопроводів, крівлі, козирків, водостоків та ін.

“Коментарі” вже повідомляли, що в Одесі спеціалісти “Міськзелентрест” омолоджують вікові софори на Театральній площі. Так, екологи виконують роботи з формувального обрізування щеплених плакучих форм дерев: софори японської, тутових і ясенів. Це необхідна щорічна процедура для цього виду дерев. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися