На Одещині чоловік вдарив свою жінку стільцем по голові: у якому стані потерпіла

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років

Поліцейські затримали жителя Одещини, який систематично знущався зі своєї дружини. Чоловік побив потерпілу кулаками та стільцем по голові так, що та опинилася у лікарні. Правопорушнику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався за місцем мешкання подружньої пари під час хмільних посиденьок. Між чоловіком та дружиною виник конфлікт, у розпалі якого він вдарив її декілька разів рукою по обличчю, а потім ще і дерев’яним стільцем по голові. Потерпіла впала і знепритомніла, а правопорушник покинув її і пішов спати.

За кілька годин жінку без свідомості виявила її знайома, яка прийшла до неї в гості. Вона одразу викликала "швидку" та поліцію.

Медики доправили постраждалу до лікарні, де їй діагностували забій головного мозку, перелом щелепи та чисельні рани. Наразі жінка у важкому стані.

“Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Суд, за нашим клопотанням, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Свою провину чоловік визнає повністю та пояснює, що забагато випив алкоголю”, - прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

“Коментарі” писали, що на Одещині судитимуть двох чоловіків, які систематично знущалися з рідних. Тепер за скоєне їм загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися