Тривають роботи з відновлення зруйнованого будинку в Сергіївці: що вже зробили

Згідно погодженого календарного графіку робіт, термін завершення відбудови - не пізніше листопада 2024 року

Спеціалісти продовжують проводити капітальний ремонт в дев’ятиповерхівці в Сергіївці. Наразі виконуються електромонтажні роботи, мурування цегляних стін та перестінок. Крім того, відомо, що вже завезли будівельний матеріал, виконали демонтажні роботи, підготовлено все необхідне для виконання відбудови. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області

За проєктом передбачена комплексна відбудова будівлі, з виконанням зовнішнього та внутрішнього оздоблення, влаштуванням всіх основних інженерних комунікацій та підключення їх до мережі.

Усі роботи повинні завершити до листопада поточного року. 

Нагадаємо, що 1 липня 2022 року вночі російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Одеській області. Було зафіксовано три ракети типу Х-22. Одна з них влучила у дев’ятиповерховий будинок в центрі Сергіївки, внаслідок чого було повністю знищено перший під'їзд багатоповерхового житлового будинку, інші два підʼїзди було частково пошкоджено. Мешканці першого під'їзду з першого по четвертий поверх - загинули. 106 квартир у будинку зруйновано чи пошкоджено.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 7 грудня, відбулась виїзна робоча нарада з приводу відбудови дев’ятиповерхівки у Сергіївці, що на Одещині. Під час зустрічі обговорили поточний план роботи, календарний графік, та першочергові роботи, які необхідно виконати. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися