Найдорожчий пентхаус Одеси виставили на продаж: як виглядає елітне житло

Загальна площа квартири 1 400 квадратних метрів

В "мисливців за розкішшю" в Одесі з'явилася можливість придбати найдорожчий пентхаус в місті.  Втім, дозволити собі таку квартиру зможуть далеко не всі. Скільки коштують "золоті" квадратні метри та де знаходиться елітна квартира – розбирались "Коментарі". 

Що відомо про пентхаус

В самому серці одеської Аркадії виставили на продаж трирівневий пентхаус.  Оголошення цього елітного пентхауса з'явилося на одному з провідних маркетплейсів нерухомості.

Пентхаус має загальну площу 1 400 квадратних метрів, кожен куток якої відкриває вид на морську гладь та узбережжя Одеси. Він облаштований з п'ятьма просторими терасами, розкішними спальнями, оснащеними власними санвузлами та вбиральнями, камінним залом та кухнею-вітальнею площею понад 200 квадратних метрів. Також в апартаментах є дві лазні з кімнатою для відпочинку.

Інтер'єр пентхауса відзначається свіжим класичним ремонтом, виконаним із застосуванням якісних матеріалів, а меблі та техніка встановлені відомих італійських брендів. 

Коштує вся ця розкіш 3 мільйони доларів, що в еквіваленті на гривню становить близько 114 мільйонів 293 тисяч гривень.

Нагадаємо, в Одесі за рік ціна за квадратний метр квартири в новобудові, знизилась на 2700 гривень. А, що стосується вторинного ринку, то тут ситуація залишається більш стабільною. Вартість квартир залежить від кількості кімнат та обраного району міста. “Коментарі” проаналізували ситуацію на ринку нерухомості, а також дізнались, в якому районі Одеси найдешевші квартири.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися