Німецькі партнери планують передати Одесі два евакуатори: навіщо

В Одесі планують боротися з порушниками правил дорожнього руху

Міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що наразі місто чекає на два евакуатори від німецьких партнерів. Новий транспорт необхідний для того, аби реалізувати проєкт щодо евакуації транспортних засобів. Про це повідомили в Одеській міській раді.

"Хотів би вчергове подякувати  нашим партнерам - Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ), яке відгукнулося на наше прохання. І, нарешті, ми  матимемо  всі складові, щоб боротися з порушниками правил дорожнього руху" - зазначив міський голова.


Члени Виконкому змінами до Статуту дозволили Комунальній установі "СМЕП" здійснювати евакуацію транспортних засобів. А також підтримали збільшення фінансування програми “Безпека дорожнього руху в місті Одесі” задля розмитнення евакуаторів та облаштування майданчика для зберігання евакуйованих автівок.

Усі рішення Виконкому будуть винесені на чергову сесію 21 лютого. 

“Коментарі” також писали, що в центрі Одеси планують розташувати нові паркувальні майданчики. Мова йде про додаткові паркомісця на вулиці Садовій, на Малій та Великій Арнаутській. Про це стало відомо сьогодні під час позачергового засідання виконавчого комітету Одеської міської ради. Якщо на сесії міської ради депутати підтримають дане рішення, то в Одесі з’явиться ще 821 машиномісце, що дозволить отримати бюджету міста ще 470 тис. грн щомісячно.

Крім того, в Одесі планують значно розширити мережу платних парковок, щоб забезпечити більшу організованість та збільшити доходи міського бюджету. Тільки за 2023 рік місто заробило 50 мільйонів на паркмайданчиках. Про це повідомляє Одеська міська рада. Протягом 2022-2023 років в центральній частині міста запроваджено систему платного паркування, замінюючи так звані "гостьові майданчики", що належали бізнесовим структурам, на майданчики, що обслуговуються КП "Одестранспарксервіс".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися