В Одесі відкриють безпечний простір для жінок: де та коли

Простір "Затишно space" вже працює в семи містах України

Завтра, 17 лютого о 12:00 в Одесі відбудеться урочисте відкриття нового безпечного простору "Затишно space" за підтримки Благодійного фонду "Схід SOS" та міжнародних партнерів. Проєкт, який реалізується у 7 містах України, призначений для підтримки жінок, постраждалих внаслідок війни, внутрішньо переміщених осіб та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Про це повідомляють організатори заходу. 

"Затишно space" запрошує жительок Одеси на цікаві заходи та зустрічі, де вони зможуть отримати безкоштовні індивідуальні консультації від соціальних працівниць та психологинь.

Упродовж першого року реалізації проєкту до нас звернулися понад 5 000 жінок. Спеціалістки ведуть зокрема й інформаційні кампанії щодо протидії гендерно зумовленому насильству, допомагають тим, хто вимушено покинув домівки чи втратив рідних, зневірився в собі чи шукає сили та підтримку, – зазначила членкиня правління БФ "Схід SOS" Оксана Куянцева.

У новому центрі передбачено дитячу кімнату, де проводитимуться заходи для дітей віком 3-14 років, дозволяючи матерям та бабусям брати участь у різноманітних активностях. Усі послуги простору "Затишно" є абсолютно безплатними. 

Адреса простору: вулиця Канатна, 78 (вхід з боку Пантелеймонівської, орієнтир – "Аптека на Канатній"). За додатковою інформацією звертайтеся за номером: +38(095) 078 16 21.

Нагадаємо, у Гуманітарному волонтерському центрі Гостинна Хата з 13 лютого розпочалась видача сертифікатів для магазинів "Аврора" на суму 1600 гривень. Скористатись ним можна буде до березня. Які умови для отримання сертифіката – читайте в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Dmytro

16 лютого 2024, 18:20

Бахіли, куди ж без них. В нас й так не перероблюється пластик. Кожен раз викидаються на смітник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися