Амбасадор Одеси: місто планує розширення мережі офісів у світі

Наразі діє 8 офісів Амбасадорів Одеси в різних країнах світу

Система Амбасадорів Одеси виникла кілька років тому з метою ефективного представлення міста на міжнародній арені та захисту його інтересів у світі. 16 лютого під час засідання Комісії з відбору та призначення Амбасадорів Одеси розглядалася можливість розширення цієї мережі. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Іван Ліптуга, директор Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, представив нове Положення про Амбасадорів, яке передбачає відкриття офісів у кожному дружньому місті. Це сприятиме більш ефективній взаємодії та взаєморозумінню між країнами та Одесою.

Мер міста Геннадій Труханов наголосив на важливості усвідомленого ставлення кандидатів до їхнього статусу та безмежної любові до Одеси.

Моєю вимогою до кандидатів в Амбасадори залишається усвідомлене ставлення до свого статусу. А також безмежна любов до Одеси, адже саме вона здатна знайти шляхи до людських сердець і мотивувати суспільство об'єднатися навколо України та нашого багатонаціонального міста, – зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

Наразі діє 8 офісів Амбасадорів Одеси в різних країнах світу, але нові плани передбачають відкриття офісів у кожному місці, що дружить з українським містом.

Нагадаємо, в Одесі відбулася важлива онлайн-зустріч, в рамках якої заступники міського голови Павло Вугельман та Світлана Бедрега обговорювали перспективи співпраці з представниками міста-побратима Йокогама (Японія) та технологічної корпорації Sansei. Під час заходу важливою темою стала реалізація ряду проєктів, спрямованих на посилення системи охорони здоров'я в Одесі. Одним із ключових аспектів обговорення є можливість отримання сучасного медичного обладнання для міських лікарень, що є актуальним завданням у зв'язку із сучасними викликами в галузі медицини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися