Одеса та Йокогама планують посилити співпрацю в галузі охорони здоров'я

В Одесі відбулася онлайн-зустріч з представниками Йокогами

В Одесі відбулася важлива онлайн-зустріч, в рамках якої заступники міського голови Павло Вугельман та Світлана Бедрега обговорювали перспективи співпраці з представниками міста-побратима Йокогама (Японія) та технологічної корпорації Sansei. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Під час заходу важливою темою стала реалізація ряду проєктів, спрямованих на посилення системи охорони здоров'я в Одесі. Одним із ключових аспектів обговорення є можливість отримання сучасного медичного обладнання для міських лікарень, що є актуальним завданням у зв'язку із сучасними викликами в галузі медицини.

Також на зустрічі були представлені довгострокові проєкти стратегічного розвитку Одеси, які привертали увагу японських партнерів. Сторони висловили готовність до подальшої співпраці, спрямованої на відбудову та модернізацію міста, що призначено для загальної користі обох громад.

Гуманітарна допомога Одещині 

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися