УДП розвиває баржеві каравани по Дунаю через протести на кордоні Польщі

Нові маршрути необхідні через блокування кордонів польськими фермерами

Українські експортери та перевізники шукають альтернативи блокуванню західних пунктів пропуску. Замість традиційних маршрутів, вони обирають водний шлях річковими перевезеннями по Дунаю. ПрАТ "Українське Дунайське Пароплавство" (УДП) планує запустити баржеві контейнерні каравани на Середньому та Верхньому Дунаї. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Цей новий логістичний маршрут передбачає доставку контейнерів до дунайських портів у Болгарії, Сербії, Угорщині, Словаччині, Австрії, Німеччині та до румунського порту Констанца. ПрАТ УДП також пропонує послуги зі зберігання та перевалки в українських портах, а також організацію перевалки в портах вивантаження.

Держкомпанія вже розпочала консультації з перевізниками для залучення необхідної кількості контейнерів для формування перших баржевих караванів.

Минулого року, завдяки масштабній програмі ремонту, УДП покращили свій флот, що включає 25 одиниць самохідного флоту та понад 200 барж. З цими ресурсами компанія готова перехопити потік контейнерів з автотранспорту.

Для бізнесу, який зацікавлений у водних перевезеннях, надаються прямі контакти для консультацій та відправлення заявок:

Нагадаємо, УДП розглядає майбутні плани розвитку, підсумовуючи досягнення та визначаючи ключові цілі на цей рік. Керівник виробництва ставить перед собою завдання покращити умови праці для працівників та залучити нові кадри. Плануються значні інвестиції у модернізацію та розвиток.  Одним із пріоритетів є утилізація металобрухту та реєстрація майнових прав. Також виробництво активно працює над імпортозаміщенням та вдосконаленням процесів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися