Стратегії та перспективи: в УДП озвучили плани на 2024 рік

На 2024 рік УДП підготувало чимало планів

УДП розглядає майбутні плани розвитку, підсумовуючи досягнення та визначаючи ключові цілі на цей рік. Керівник виробництва ставить перед собою завдання покращити умови праці для працівників та залучити нові кадри. Плануються значні інвестиції у модернізацію та розвиток. Про це повідомляє пресслужба УДП. 

Одним із пріоритетів є утилізація металобрухту та реєстрація майнових прав. Також виробництво активно працює над імпортозаміщенням та вдосконаленням процесів.

Щодо стратегічних завдань, очікуються значущі події у відновленні металобрухту, реєстрації майнових прав, імпортозаміщенні та вирішенні питання з недобудованим судном "Капітан Столбовський". Також намічається спуск нового судна "Капітан Антипов" та побудова барж SLG.

Багато проєктів, багато задач, виробничому напрямку важливо не розпорошуватись, ефективно розподіляти ресурси, правильно визначати пріоритети. І обов’язково дбати про працівників, це питання буде постійно у фокусі уваги, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, українське Дунайське пароплавство успішно завершило будівництво своєї другої SLG–баржі, що є гарним досягненням у сфері річкового транспорту. Цей тип барж може перевозити великі вантажі, перевищуючи масу у 2 тисячі тонн.

Крім того, УДП налагоджує процес великої утилізації застарілого флоту, який вже давно не використовується, але щорічно вимагає значних фінансових витрат. Щорічно УДП витрачає майже мільйон гривень на сплату якірного збору за флот, який перебуває у стані відстою. Крім того, ці судна займають чималий простір, що заважає розвитку четвертого затону, а також ускладнює судноплавство та проведення ремонтних робіт на суднах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися