На Одещині відключать газ: кому не пощастить

Планові відключення газопостачання в Одесі

В Одесі 20 лютого буде відсутнє газопостачання у зв’язку з виконанням ремонтних робіт за деякими адресами. Про це повідомляє АТ “Одесагаз”. Відключення триватимуть з 9:00 до 17:30. Так, тимчасово відключені від газопостачання будуть споживачі за наступними адресами.

Де не буде газу в Одесі

пл. Митна, 1

узвіз Деволанівський, 7 

вул. Приморська, 6 кв.1 

вул. Приморська, 3 

вул. Приморська 2, 4, 5, 5а, 6а, 6б, 6в 

пл. Митна, 1а 

вул. Ю. Олеши, 6 

вул. Грецька, 1

“У зв'язку з проведенням робіт на розподільному газопроводі середнього тиску за адресою: Деволанівський узвіз з 09:00 до 17:30 20.02.2024р. будуть відключені від газопостачання споживачі”, - йдеться в повідомленні. 

Також “Коментарі” писали, що природний газ останні кілька років залишається не тільки важливим фактором для європейської економіки, але й важелем політичного впливу, який минулого року майже переріс у елемент політичного шантажу збоку Росії. Тому, від ціни природного газу у майбутньому році буде залежати соціально-економічний розвиток європейського континенту в цілому, та окремих країн зокрема. Прогноз цін на природний газ на європейському ринку у 2024 році – читайте в матеріалі.

Крім того, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися