Заступниця мера Одеси Світлана Бедрега розкрила свої доходи: скільки заробила за рік

Скільки за 2022 рік заробила посадовиця Одеської міської ради

Віце-мер Одеси та директор департаменту фінансів Одеської міської ради Світлана Бедрега подала декларацію про свої доходи за 2021-2022 роки. Інформацію оприлюднили в сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Доходи родини заступниці мера за 2021-2022 роки склали більше мільйона гривень. Більша частина з них - 916 492 грн — це офіційна зарплата Світлани Бедреги за минулий рік. Її чоловік В’ячеслав Бедрега отримав 743 тис. грн зарплати в "Одеському регіональному клінічному протипухлинному центрі".

Крім того, родина має значні суми готівки та рахунки у банках. Зокрема: 53 тис. 589 дол., 118 тис. 337 грн та 10 тис. євро

Родина Бедреги має декілька автомобілів. Усі вони оформлені на чоловіка Світлани. Зокрема Мercedes-Benz GLE 400 4 Matic 2015 року випуску, Audi Q5 2017 року випуску та мотоциклом Honda GL1800 2003 року випуску.

Посадовиця також задекларувала ювелірні прикраси та годинники. Однак, їх вартістю поки що залишається таємницею. 

Інші декларації

Мер Одеси, Геннадій Труханов подав свою декларацію за 2021 та 2022 роки, в якій виклав всі деталі свого фінансового стану. Цей документ, який тепер доступний у Єдиному реєстрі, проливає світло на доходи, нерухомість, транспорт і грошові активи міського голови. “Коментарі” розглянули декларацію мера та знають в кого він позичив 200 тисяч доларів.

Також нещодавно перший заступник Одеського міського голови Олександр Філатов також опублікував свою декларацію. “Коментарі” дізналися чим володіє та скільки заробляє чиновник. 

Народний депутат Олексій Гончаренко опублікував свою декларацію про доходи за 2022 рік. Про це повідомили в Національному агентстві з питань запобігання корупції.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися