Розвиток освіти в Одесі: школа резерву керівних кадрів провела низку семінарів

Одеські викладачі відвідали кілька семінарів

Школа резерву керівних кадрів закладів освіти в Одесі продовжує активно працювати, надаючи слухачам можливість покращити свої навички та ознайомитися з інноваційними методами. Протягом лютого вже відбулися кілька семінарів-практикумів, які спрямовані на підвищення кваліфікації педагогів. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

На семінарі-практикумі "Організація цивільного захисту у період воєнного стану", який відбувся в Дитячому садку №45, учасники отримали поглиблені знання з організації цивільного захисту в дитсадку, в тому числі проведення інструктажів та планів реагування на надзвичайні ситуації.

Директорка Одеського ліцею "Михайлівський" поділилася досвідом щодо "Вимог щодо організації роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності в закладах освіти". Учасники заходу обговорили завдання з пожежної безпеки та пройшли тестування.

Завдяки цим заходам педагоги отримують нові інструменти для ефективної роботи та підвищують професійний рівень. Детальніше про роботу Школи резерву можна дізнатися за посиланням.

Нагадаємо, у межах онлайн-зустрічі майбутніх випускників Державного закладу "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського", яку організував Департамент освіти та науки Одеської міської ради, були представлені можливості для тих, хто обрав педагогіку своєю професійною стежкою. В одеській міській раді повідомили скільки наразі відкрито вакансій для вчителів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися