В обхід мітингувальникам в Польщі УДП розробила маршрути для експорту річкою

Українське Дунайське пароплавство направило пропозиції з перевезення найбільшим експедиторам

У зв'язку із блокуванням західного кордону із Європейським Союзом, Українське Дунайське Пароплавство (УДП) виступило із пропозиціями щодо перевезення вантажів, які зазвичай декілька тисяч вантажівок перевозять по дорогах, за допомогою річкового транспорту. УДП розробило три нові лінії для  баржевих караванів. Про це повідомляє УДП. 

Пароплавство планує виставити на контейнерні лінії додаткові баржеві каравани, які щомісячно забезпечать доставлення 2,1 тис. TEU до Регенсбургу (Німеччина), або 5,9 тис TEU до Констанци (Румунія). УДП може працювати контейнерами TEU/FEU, а також рефконтейнерами. Річкові перевезення лише флотом УДП є альтернативою 2-5 тисячам вантажівок, – йдеться в повідомленні. 

Нові маршрути УДП

Україна – Галац

  • Найшвидший маршрут для перевезення вантажу через західний кордон до країн ЄС. Річковий караван може здійснювати 5-7 рейсів до Галацу на місяць, що дозволяє доставляти контейнери всього за кілька днів.

Україна – Регенсбург

  • Маршрут, який дозволяє доставити вантаж у Німеччину, ближче до основного ринку споживання українського експорту. Тривалість рейсу трошки більше, аніж при доставці в Галац.

Україна – Констанца

  • Доставка вантажу в один з найбільших європейських морських портів, з можливістю подальшого експорту в будь-яку точку світу.

Нагадаємо, УДП розглядає майбутні плани розвитку, підсумовуючи досягнення та визначаючи ключові цілі на цей рік. Керівник виробництва ставить перед собою завдання покращити умови праці для працівників та залучити нові кадри. Плануються значні інвестиції у модернізацію та розвиток.  Одним із пріоритетів є утилізація металобрухту та реєстрація майнових прав. Також виробництво активно працює над імпортозаміщенням та вдосконаленням процесів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися