На Одещині планують покращити сигнал мобільного зв'язку на дорогах

Головна мета - доступ до якісного мобільного зв’язку й інтернету на дорогах

Наразі в Одеській області планують покращити сигнал мобільного зв'язку на прикордонних територіях регіону. Саме тому, представники Одеської ОВА зустрілися з керівниками регіональних підрозділів операторів мобільного зв’язку. Про це повідомили в Одеській обласній державній адміністрації. 

“Задля вирішення питання покращення сигналу мобільного зв’язку на Одещині, зокрема її прикордонних територіях, зустрілися з технічними керівниками регіональних підрозділів операторів мобільного зв’язку”, - йдеться в повідомленні ОВА.

Під час робочої зустрічі сторони обговорили конкретні заходи, які забезпечать сталий зв’язок на трасі М-05, що має стратегічне значення для внутрішнього та міжнародного транспортного сполучення України.

“Доступ до якісного мобільного зв’язку й інтернету на дорогах – наша мета та компонент Національної стратегії безбар’єрності”, - підбили підсумки в ОВА. 

Раніше “Коментарі”, що в Одеській області правоохоронці затримали двох жінок-шахрайок. Правопорушниці вводили в оману знайомих та викрадали в них телефони. Наразі їм повідомили про підозру. Про це зазначили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що одеські правоохоронці розкрили випадок шахрайства, пов'язаного зі спецслужбами. Після ретельного розслідування слідчі ГУНП в Одеській області разом із співробітниками Служби Безпеки України викрили зловмисника, який незаконно представлявся працівником СБУ та вимагав гроші за обіцяну посаду у спецслужбі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися