На Куликовому полі в Одесі змінили схему руху авто

В Одесі зробили додаткову пішохідну зону

На Куликовому полі, де раніше часто фіксували хаотичне паркування та неупорядкований рух автотранспорту, тепер впроваджено інноваційну схему організації дорожнього руху. Вона спрямована на поліпшення безпеки та комфорту пішоходів. Про це повідомляє Одеська міська рада.

За допомогою фахівців КУ "СМЕП" на площі було впроваджено нову систему, що передбачає виділення пішохідних зон. Встановлення відповідних дорожніх знаків, що обмежують рух автотранспорту на цій території, є одним із ключових кроків у реалізації цієї ініціативи.

Крім того, спільно з фахівцями КП "Міськзелентрест" були встановлені елементи благоустрою, зокрема вуличні вази, що фізично обмежують доступ автотранспорту до пішохідних зон. Ця ініціатива спрямована на поліпшення безпеки пішоходів та регулювання дорожнього руху на Куликовому полі.

Нагадаємо, з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися