На Одещині знову продають морський порт: де саме

Білгород-Дністровський морський порт знову виставили на аукціон

На Одещині знову стартує процес продажу Білгород-Дністровського морського торговельного порту. Про це повідомила директорка підприємства, Оксани Кіктенко.

Зазначимо, що це вже сьома спроба приватизувати цей об'єкт. Новий аукціон заплановано на 21 березня поточного року зі стартовою ціною 183,9 млн грн (без ПДВ).

 

Варто відзначити, що перші торги відбулися 3 березня минулого року, але жодна заявка на участь так і не надійшла. На другому аукціоні, що відбувся 13 березня, був визначений переможець, проте він не оплатив лот. Наступні торги не відбулися через відсутність бажаючих.

Зазначимо, що у лот входить цілісний майновий комплекс Білгород-Дністровського порту, зокрема: 

- будівля та споруди морського торговельного порту в Білгород-Дністровському, - порто-пункт "Бугаз" в Затоці, 

- база відпочинку "Прибой" в Затоці,

- 9 суден, 

- 4 тепловози, 

- 18 портальних кранів, 

- 47 транспортних засобів. 

Основним видом діяльності порту є допоміжне обслуговування водного транспорту. Підприємство спеціалізується на перевантажені лісних вантажів, мінеральних добрив, залізорудних окатків, металопродукції та зернових вантажів.

Раніше “Коментарі” писали, що Фонд державного майна України та ТОВ “Еліксир Україна” підписали акт приймання-передачі єдиного майнового комплексу ДП “Морський торговельний порт Усть-Дунайськ”. Про це повідомляє Фонд державного майна України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися