В Одесі відбудеться ярмарок вакансій: де та коли

На ярмарку будуть представлені вакансії від провідних роботодавців

У приміщенні акціонерного товариства "Укрпошта" за адресою вул. Садова, 10, 14 березня 2024 року о 11:00 відбудеться ярмарок вакансій. Організатори визначили мету події як ефективне розв'язання питання зайнятості різних верств населення, зокрема внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Ярмарок спрямований на укомплектування робочих місць роботодавців та надання нових можливостей працевлаштування. Учасники зустрінуть представників провідних роботодавців не лише Одеської, але й інших областей України, які представлятимуть різноманітні вакансії.

Зацікавлені особи матимуть можливість отримати інформацію щодо програм фінансової підтримки для роботодавців під час воєнного стану. Крім того, будуть розглядатися питання про надання мікрогрантів для розвитку бізнесу та консультації щодо відкриття власної справи.

Шукачі роботи також отримають можливість дізнатися про умови навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Поради щодо безкоштовного навчання за рахунок ваучерів та консультації з питань зайнятості теж будуть доступні.

Нагадаємо, студія вебдизайну "ІТ Ветеран Одеса" оголошує програму пільгового навчання для ветеранів війни та членів їхніх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України. Ця ініціатива стала можливою завдяки перемозі проєкту на конкурсі "Варто: Золоті руки" у 2023 році, який організував Український ветеранський фонд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися