Чорний день для Одеси: коли ховатимуть загиблих внаслідок атаки 2 березня

Наймолодшій жертві російського терору було всього чотири місяці

Трагічні події 2 березня залишили невиправний слід у серцях одеситів. Внаслідок влучання російського дрона у багатоповерховий будинок загинули 12 людей, серед них п'ятеро дітей. В Одеській мерії повідомили коли відбудуться прощання із загиблими. 

Масштабна рятувальна операція тривала практично два дні. До вечора 3 березня рятувальники намагалися знайти людей серед руїн. Унаслідок удару дрона життя втратили 12 осіб, серед яких було п'ятеро дітей: 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергій, якому в липні мало виповнитися 10 років.

Прощання з жертвами російської атаки 

Сьогодні, проводять в останню путь маленького Марка та його батька, яких поховають в селі Першотравневе, Одеської області. Мама Марка перебуває у важкому стані в лікарні, борючись за життя.

Також сьогодні, відбудеться поховання Михайла Войтова на Західному кладовищі.

В середу, 6 березня, громада проведе прощання з маленьким Тимофієм та його мамою. Цього ж дня відбудеться прощання із лікаркою Ганною Чебан біля її будинку. Ольгу Щербину поховають 7 березня, наразі чекають на її родичів що їдуть з-за кордону.  

Що стосується родини Кравець – батьки та троє дітей будуть поховані у Березівському районі. Сиротою залишилася одна їхня дитина, яка була на момент прильоту у бабусі.

Приношу глибокі співчуття родинам та близьким загиблих. Всі витрати та організаційні питання, пов'язані з похованням жертв російської атаки, муніципалітет взяв на себе. Також надамо матеріальну допомогу постраждалим, які знаходяться в лікарні, – сказав Геннадій Труханов.


Зазначимо, російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися