Одещина – Румунія: поромний пункт пропуску змінив розклад роботи

В день пороми ходитимуть без зупину кожні 30 -- 40 хвилин

Поромна переправа "Орлівка" розпочала роботу за новим графіком, забезпечуючи пасажирам два пороми, що курсують з інтервалом 30-40 хвилин вдень. Втім вночі судячи з нового розкладу дістатись до Румунії чи назад буде неможливо. Про це повідомили у Товаристві з обмеженою відповідальністю "Поромний комплекс Орлівка".

У березні на поромній лінії Ісакча RO - Орлівка UA  працюють два пороми в режимі NON – STOP, з відходом від кожного з берегів - кожні 30-40 хвилин з 08.00 до 20.00! А з 05.00 до 08.00 та з 20.00 до 24.00 - ОДИН пором з інтервалом щогодини!, – йдеться в повідомленні. 

Відправлення першого порому із Ісакчі відбувається о 05.00, з Орлівки – о 05.30.

Останній паром з Ісакчі відходить о 23:00, тим часом зі сторони Одеської області відправлення можливе ще з 23:30 до 24:00. 

Нагадаємо, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури збільшує ефективність міжнародних автобусних перевезень. З 12 лютого всі автобуси, які перетинають кордон, матимуть можливість скористатися електронною чергою для верифікації міжнародних маршрутів на 29 пунктах пропуску між Україною та країнами ЄС та Молдовою. Де працює єЧерга – читайте в матеріалі

Нагадаємо, в Одеській області триває активна підготовка до запуску першого аеротрансферу між Одесою та Кишиневом. Представники української та молдавської прикордонної служб разом із місією EUBAM зібралися на нараді для обговорення механізму функціонування цього транспортного проєкту. Основні кроки та принципи роботи аеротрансферу за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися