В Одесі встановлюють модульні укриття на зупинках: де саме

В укритті будуть встановлені лавки та аптечка для надання першої допомоги

Сьогодні на кінцевій зупинці 5-го трамвая в районі Аркадії, відбулося відкриття першого мобільного укриття, яке призначене для тимчасового перебування під час повітряної тривоги. Скільки людей там може вміститись та де ще з’являться такі укриття повідомили в пресслужбі Одеської міської ради.

Споруда площею 10 квадратних метрів може вмістити до 15 осіб. Її встановлення стало можливим  завдяки підтримці Українського Червоного Хреста. Планується. Крім того, в місті найближчим часом буде встановлено ще чотири подібних мобільних укриття на кінцевих зупинках міського транспорту. 

Де встановлять укриття

  • Вулиця Академіка Корольова / вулиця Архітекторська – кінцева для тролейбусних маршрутів №№ 7, 12, і автобусного маршруту № 148.

  • Куликове поле – кінцева для трамвайного маршруту № 17 та автобусного маршруту № 190.

  • Вулиця Паустовського – кінцева для автобусних маршрутів №№ 190, 240, 242.

  • Вулиця Хімічна (Суперфосфатний завод) – кінцева для тролейбусних маршрутів №№ 8.

Мапа бомбосховищ Одеси

На мапі бомбосховищ Одеси представлено 200 звичайних та 135 протирадіаційних бомбосховищ у різних частинах міста. Крім того, там відображаються паркінги. Мобільні укриття також незабаром з’являться на мапі. Де знаходяться укриття в Одесі можна побачити за посиланням

Нагадаємо, підприємець, який взявся за капітальний ремонт шкільного укриття у Хаджибейському районі Одеси, став об'єктом кримінального розслідування. За даними прокурорів Малиновської окружної прокуратури Одеси, йому оголошено підозру у привласненні бюджетних коштів та службовому підробленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися