В УДП вперше з’явиться наглядова рада: які в неї задачі

Згідно з законодавством, Наглядові ради на державних підприємствах не втручаються в оперативну діяльність

У ПрАТ "УДП" вперше буде створена Наглядова рада (НР), відповідно до наказу, отриманого від Міністерства. Цей крок впроваджується в рамках системи корпоративного управління, яка активно розвивається не лише в УДП, але і на багатьох інших державних підприємствах. Про це повідомляє пресслужба УДП. 

За новими стандартами корпоративного управління, Наглядова рада має затверджувати стратегічні плани та контролювати їх виконання, розглядати фінансові звіти та забезпечувати прозорість управління. За законом Наглядові ради на держпідприємствах не втручаються в оперативну діяльність

До Наглядової ради УДП будуть призначені два члени від держави та ще троє в результаті відкритого конкурсу. Важливо, щоб члени ради мали різні компетенції та досвід у різних галузях, що дозволить їм ефективно контролювати та сприяти розвитку підприємства. Наглядова рада стане не лише органом контролю, але й ключовим партнером в розвитку УДП та залученні інвестицій.

Сподіваюсь, Наглядова рада стане частиною нашої команди однодумців та допоможе перетворити УДП в сильну та сучасну компанію з великим майбутнім. Адже показники ефективності роботи підприємства є водночас показниками якості роботи Наглядової ради, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, УДП розглядає майбутні плани розвитку, підсумовуючи досягнення та визначаючи ключові цілі на цей рік. Керівник виробництва ставить перед собою завдання покращити умови праці для працівників та залучити нові кадри. Плануються значні інвестиції у модернізацію та розвиток.  Одним із пріоритетів є утилізація металобрухту та реєстрація майнових прав. Також виробництво активно працює над імпортозаміщенням та вдосконаленням процесів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися