Медики продовжують рятувати життя постраждалих від ракетної атаки по Одесі

15 березня по Одесі окупанти запустили балістичні ракети “Іскандер-М”

Після ракетної атаки, що сталися 15 березня, 20 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров’я міста. В той ранок в Одесі пролунало щонайменше 4 вибухи, загалом на цю мить відомо про 21 загиблого. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Згідно з останніми даними:

  • 2 особи залишаються у вкрай важкому стані;

  • 12 осіб перебувають у важкому стані;

  • 6 осіб мають стан середньої важкості.

Лікарі підтверджують покращення стану багатьох пацієнтів. Усі 5 пацієнтів, які перебували в реанімаційних відділеннях, вже переведені на продовження лікування до профільних відділень.

Сьогодні одна пацієнтка виписана на подальше амбулаторне лікування. Загалом, вже 8 осіб виписано з лікарень на амбулаторне лікування.

Обстріли Одеської області

Зранку 15 березня Одеській області оголосили повітряну тривогу. Через кілька хвилин після сповіщення в Одесі пролунала серія вибухів.  Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Внаслідок атаки 21 особа загинула й понад 70 отримали поранення. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки атаки

В ніч на 11 березня, ворог вкотре завдав удару по регіону вночі саме ударними дронами типу "Shahed-131/136". Підрозділи протиповітряної оборони півтори години відбивали атаку РФ.  Маневри дронів між житловими та промисловими кварталами ускладнювали роботу ППО. Втім, 10 дронів-камікадзе все ж вдалось збити в небі над Одеською областю, однак не вдалось уникнути влучань.

Нагадаємо, Росія завдала удару по Одесі під час візиту прем'єра Греції. Як зазначив прем'єр-міністр Греції Зеленський пояснював міжнародним гостям значення порту і яку шкоду він зазнав під час атак. Згодом пролунала сирена і вибух, який був дуже близько від них. В укриття ніхто спуститись не встиг.  Зеленський прокоментував атаку по Одесі й повідомив про загиблих.   

Зазначимо, російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися