Знову блекаути? В Одесі ввели графіки відключень світла

В Одесі діють стабілізаційні відключення світла

Вночі ворог завдав масованого удару по Україні. Пошкоджень зазнали енергетичні об’єкти країни, в тому числі Одещини. У зв’язку з цим в Одесі вводять стабілізаційні відключення світла. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Одеській електромережі. 

Друзі, цієї ночі ворог здійснив наймасштабнішу атаку по енергетичних об'єктах країни за останній час. Пошкоджень зазнали енергооб'єкти Одещини. Через це в Одесі частково відбуваються стабілізаційні відключення за розпорядженням НЕК Укренерго, – йдеться в повідомленні. 

Графіки відключень в Одесі

Загалом наразі в Одесі діють 6 графіків відключень. Вони розділені як й минулого року під час блекаутів. Три години світло точно є, далі можливі відключення й три години точно без світла. 

Щоб зізнатись за яким графіком вас відключатимуть потрібно перейти за посиланням й ввести свою адресу проживання. Слід розуміти, що наразі велика навантаженість на сайт й слід дочекатись  автоматичного завантаження сторінки.

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії поза графіком, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни  та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися