Труханов повідомив поточну ситуацію в Одесі після обстрілу

В Одесі діють стабілізаційні відключення світла

Вночі ворог атакував Україну ракетами та дронами. Уражень зазнала енергетична інфраструктура області. Мер Одеси Геннадій Труханов повідомив, яка поточна ситуація в місті. 

Наразі триває аналіз пошкоджень в електросистемі міста. Протягом ночі були вимкнені системи електропостачання, теплопостачання та водопостачання. Здійснюються заходи щодо ліквідації наслідків.

У робочому режимі продовжують працювати:

  • медичні установи міста (де це необхідно, з використанням генераторів);

  • школи та дитячі садки;

  • муніципальний електротранспорт;

  • бювети.

Усі соціальні об'єкти забезпечені резервним електропостачанням за допомогою генераторів.

Міські комунальні служби працюють у посиленому режимі та готові оперативно реагувати на будь-які надзвичайні ситуації.

Загалом по Україні ворог запустив 151 повітряну ціль. Більшість з них були збити силами та засобами ППО, втім, в країні в тому числі й на Одещині є влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури.

Пошкоджень зазнали енергетичні об’єкти країни, в тому числі Одещини. У зв’язку з цим в Одесі вводять стабілізаційні відключення світла. Графіки відключень за посиланням

Обстріли Одеської області

Зранку 15 березня Одеській області оголосили повітряну тривогу. Через кілька хвилин після сповіщення в Одесі пролунала серія вибухів.  Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Внаслідок атаки 21 особа загинула й понад 70 отримали поранення. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки атаки

В ніч на 11 березня, ворог вкотре завдав удару по регіону вночі саме ударними дронами типу "Shahed-131/136". Підрозділи протиповітряної оборони півтори години відбивали атаку РФ.  Маневри дронів між житловими та промисловими кварталами ускладнювали роботу ППО. Втім, 10 дронів-камікадзе все ж вдалось збити в небі над Одеською областю, однак не вдалось уникнути влучань.

Джерело: https://t.me/truonline/412


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися