Кулеба повідомив, скільки абонентів в Одеській області без світла

Загалом по Україні ворог запустив 151 повітряну ціль

Після ракетної атаки РФ на енергетичну інфраструктуру України, в Одеській та інших областях країни наразі без світла опинилися тисячі абонентів. Обстріл охопив Одеську, Івано-Франківську, Львівську, Дніпропетровську, Харківську, Запорізьку, Кіровоградську, Хмельницьку, Вінницьку та Сумську області. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба.

На Одещині без світла 200 тисячі абонентів. В Одесі ввели графіки подачі світла. Очікується, що протягом доби пошкодження усунуть і електрику дадуть повною мірою, – йдеться в повідомленні. 

Графіки відключень в Одесі

Загалом наразі в Одесі діють 6 графіків відключень. Вони розділені як й минулого року під час блекаутів. Три години світло точно є, далі можливі відключення й три години точно без світла. 

Щоб зізнатись за яким графіком вас відключатимуть потрібно перейти за посиланням й ввести свою адресу проживання. Слід розуміти, що наразі велика навантаженість на сайт й слід дочекатись  автоматичного завантаження сторінки.

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії поза графіком, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, через нічний ракетний обстріл по Україні, в Одесі тривають стабілізаційні відключення світла. Це вплинуло на рух трамвайних маршрутів в місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися