В Одесі змінено розклад руху трамвайних маршрутів

В Одесі змінено розклад руху двох трамваїв

Через нічний ракетний обстріл по Україні, в Одесі тривають стабілізаційні відключення світла. Це вплинуло на рух трамвайних маршрутів в місті. Про це повідомляє КП "Одесміськелектротранс". 

Трамвайний маршрут №7: Через один вагон курсують до 16 ст.Люстдорфської дороги (1 вагон курсує до 16 ст. наступний до 11 ст.). Уважно слухайте оповіщення водіїв. На трамвайному маршруті №27 курсує 1 вагон, – йдеться в повідомленні.

Загалом по Україні ворог запустив 151 повітряну ціль. Більшість з них були збити силами та засобами ППО, втім, в країні в тому числі й на Одещині є влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури.

Пошкоджень зазнали енергетичні об’єкти країни, в тому числі Одещини. У зв’язку з цим в Одесі вводять стабілізаційні відключення світла. Графіки відключень за посиланням

Нагадаємо, у зв'язку з відсутністю водіїв для міського громадського транспорту в Одесі, КП "Одесміськелектротранс" оголошує безкоштовні курси для тих, хто хоче спробувати свої сили у новій професії — водія тролейбуса. Згідно з інформацією, 10% колективу КП "Одесміськелектротранс" були мобілізовані до лав Збройних Сил України, що призвело до дефіциту кваліфікованих керманичів для громадського транспорту.

Крім того, трамваї "Одісей Макс" продовжують з’являтись на нових маршрутах в Одесі. Загалом в місті чотири таких "довгоміри", три з них вже курсують, а один ймовірно знаходиться в резерві. Раніше ці сучасні вагони почали свою роботу на маршрутах № 5 та 17, після успішного використання на 26-му та 7-му маршрутах. І зараз, вже другий день поспіль, мешканці та гості міста можуть спостерігати за їхньою роботою на маршруті № 10.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися