Допомога постраждалим від обстрілу в Одесі: деталі надання підтримки

Ворог запустив по Одесі ракети за балістичною траєкторією

Після ракетного обстрілу, що стався 26 березня, жителям будинків на проспекті Шевченка, 33 та 33б в Приморському районі Одеси, надається необхідна допомога. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Оперативний штаб, розташований поруч з пошкодженими будинками, продовжує приймати заявки для компенсації збитків, зокрема за пошкоджені вікна та двері. Крім того, на місці працюють представники міжнародних благодійних організацій, які надають фінансову, юридичну та психологічну підтримку.

Організація "ACTED" виплачує грошову допомогу в розмірі 10 800 гривень на кожне постраждале домогосподарство. Благодійний фонд "Ранок відродження" забезпечує харчування для жителів, рятувальників та комунальних служб. Щодо юридичної підтримки, то її надають "Право на захист", "ACTED" та ГО "Десяте квітня", зокрема з оформленням документів за програмою єВідновлення.

Ми вдячні усім волонтерам і громадським організаціям, які надають таку вагому допомогу місту. Завдяки спільним зусиллям міської влади, благодійників та одеситів ми впораємося із будь-якими труднощами, – зазначила радниця міського голови з соціально-гуманітарних питань Вероніка Етнарович.


Нагадаємо, окупанти завдали ракетного удару по Одесі, внаслідок чого постраждала цивільна інфраструктура міста, зокрема Одеський палац спорту. На щастя загиблих серед місцевих мешканців немає. Коли льодова арена відновить свою роботу – читайте в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися