Сотні тисяч одеситів залишились без світла: в чому причина та коли відновлять

Аварійне відключення світла в Одесі

В Одесі сталося аварійне відключення світла. Це відбулось через відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій НЕК Укренерго. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Одеські електромережі.

Тимчасово без світла залишилися клієнти Хаджибейського та Київського районів міста Одеси, а також частково Одеський район області. Ремонтні роботи тривають. Там, де це можливо, енергетики перезаживлять на резерв обʼєкти критичної інфраструктури та клієнтів. Орієнтовний час відновлення світла - протягом декількох годин. Перепрошуємо за тимчасові незручності, – йдеться в повідомленні. 

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії поза графіком, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни  та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися