В селі на Одещині на 2 дні відключать газ: де та коли саме

Включатимуть газопостачання у присутності абонентів, які мають укладений договір

У зв'язку з проведенням необхідних робіт на газорозподільному пункті у селі Каракурт, що в Болградському районі Одеської області, планується тимчасове припинення газопостачання. Мешканці деяких вулиць села будуть без постачання відсьогодні й до 3 квітня. Про це повідомляє Одесагаз. 

Де не буде газу з 01.04 до орієнтовно о 10:00 03.04

  • вул. Арнаутська, 99-159

  • вул. Шкільна, 137-205

Після завершення робіт газ буде пускатися у присутності абонентів, які мають укладений договір на розподіл природного газу. 

Всім абонентам необхідно перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати її без представників Болградського УЕГГ, – йдеться в повідомленні. 

Крім тимчасового відключення, будуть проведені перевірки щодо:

  • Наявності договору на технічне обслуговування внутрішніх газових мереж та обладнання без заборгованості;

  • Відсутності заборгованості за послуги з розподілу газу;

  • Відповідності внутрішньобудинкових та фасадних газопроводів діючим нормам безпеки, у тому числі стосовно вентиляційних каналів та димоходів.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися