В Одесі з'явилися на світ 196 малюків

Дівчаток народилося більше, ніж хлопчиків

На минулому тижні в одеських пологових будинках з'явилися на світ 196 немовлят, серед них дві двійні. До речі, це на 14 дітей більше, ніж на тижні з 4 по 10 листопада. Про це повідомлять прес-служба Одеської міськради. 

"На світ з'явилися 99 юних одеситок і 97 маленьких одеситів. Першість за кількістю прийнятих пологів на минулому тижні залишилося за міським пологовим будинком №1, де побачили світ 66 немовлят", - розповіли в мерії.

Як раніше писав портал "Коментарі", стало відомо, коли почнуть штрафувати за перевезення дітей без автокрісел. Сьогодні в урядовій газеті "Голос України" опубліковано закон "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за порушення правил перевезення дітей", який передбачає штрафи за перевезення дітей без автокрісел. Закон набуде чинності 20 листопада.

Штраф за неналежну перевезення дитини передбачено у розмірі 13 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в той же час штраф за аналогічне правопорушення, яке зафіксовано протягом року, збільшиться до 50 неоподатковуваних мінімумів.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися