Одну з вулиць Одеси перекриють для руху транспорту: як на довго

Обмеження руху на вулиці буде через ремонтні роботи

В Одесі до 14 квітня буде перекрито рух вулицею Житомирською. Це пов’язано із проведенням ремонтних робіт на об'єктах водопроводу. Про це повідомляє пресслужба Інфоксводоканал. 

До уваги учасників дорожнього руху! У зв'язку із  проведенням філією "Інфоксводоканал" невідкладних аварійно-відновлювальних робіт на об'єктах водопроводу 14 квітня 2024 року Одеською міською радою тимчасово заборонено рух транспортних засобів на ділянці по вул. Житомирській – від вул. Житомирської, 1 до Іванівського шляхопроводу, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у зв'язку з капітальним ремонтом Деволанівського узвозу, одеська влада прийняла рішення про тимчасове закриття руху транспорту на цій ділянці до кінця травня 2024 року. Проєкт реконструкції Деволанівського узвозу, представлений ще у 2019 році, передбачає значні зміни в інфраструктурі цієї міської артерії. Ремонтна програма охоплює оновлення систем водопроводу, водовідведення та каналізації, встановлення сучасного освітлення, заміну електричних мереж і мереж зв’язку, а також будівництво нових тротуарів і розширення дорожнього полотна.

Зазначимо, з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.   



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


клевер

12 квітня 2024, 11:33

хунта, пиндос

хунта

11 квітня 2024, 17:11

буряты вам в помощь или русские (москаличи Украинцы) или амеры с гейвропейцами помощь прислали ?---------- https://cchr.org.ua/uk/jak-vijti-z-psihiatrichnoi-likarni-jakshho-vi-prijshli-tudi-dobrovilno/----------- https://cchr.org.ua/------ https://my-kiev.com/?post_type=catalog-------------- https://zmina.info/articles/pamyatka-fiksacziyi-dokaziv-zlochyniv-proty-czyvilnogo-naselennya/----...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися