В Одесі один з трамвайних маршрутів змінить схему руху: подробиці

Початок роботи цього трамвайного маршруту №10 об 06:06

З 13 квітня 2024 року мешканці Одеси зможуть скористатися зміненим трамвайним маршрутом №10. Від так маршруту цього трамваю буде подовжено. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Починаючи з 1 листопада 2022 року, трамвай №10 обслуговував маршрут від вулиці Іцхака Рабіна до Старосінної площі. Зміни в маршруті були внесені на основі аналізу пасажиропотоку та оптимізації логістики рухомого складу на вулиці Преображенській.

З 13 квітня 2024 року рух трамвайного маршруту №10 буде подовжено до Тираспольської площі. Також відбудуться зміни в розкладі руху, які можна подивитися на офіційному сайті КП "ОМЕТ" у розділі "Розклад руху", – йдеться в повідомленні. 

Трамвайний маршрут №10

  • Початок роботи цього трамвайного маршруту о 06:06; 

  • Останнє відправлення від І. Рабіна о 22:08; 

  • Останнє відправлення від Тираспольської площі о 21:29. 

  • Інтервал між трамваями 7-8 хвилин.

Вартість проїзду на громадському транспорті в Одесі  

Якщо ви оплачуєте готівкою, вартість проїзду складе 8 гривень, але використовуючи свій смартфон для оплати, ви зможете скористатися знижкою і проїхати за 7 гривень. Для оплати через Приват-24, просто проскануйте QR-код, який розміщений в тролейбусах та трамваях.  

Також, ви маєте можливість оплатити проїзд за допомогою додатку Транспод. Для цього, завантажте додаток на свій смартфон перед виходом на зупинку, та не забудьте увімкнути блютуз при скануванні свого квитка біля водія. 

Нагадаємо, в Одесі відбулася зустріч з керівниками компаній перевізників. Головна мета обговорень - модернізація міського транспорту для людей з інвалідністю. В результаті зустрічі отримана згода всіх перевізників, що кожен автобус для людей з інвалідністю, буде обладнаний GPS трекером, який дасть можливість зрозуміти точний час прибуття транспорту до зупинки.

Зазначила, міська рада Одеси призначила КП "Одесміськелектротранс" відповідальним за проведення проєктування та капітального ремонту трамвайної колії на узвозі Маринеска. У зв'язку із зсувами від навантажень, багатосекційні трамваї не курсуватимуть узвозом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Светлана

13 квітня 2024, 09:18

Спасибо,что вернулись на старый маршрут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися