Спрацював "Байрактар": мінус два російські катери на Зміїному (ВІДЕО)

Острів став проклятим місцем для армії РФ

Вранці 2 травня в Чорному морі біля острова Зміїний було знищено два російські катери типу Раптор. Про це у Facebook повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, опублікувавши відео влучення.

"Сьогодні на світанку біля острова Зміїний було знищено два російські катери типу Раптор. Працює Байрактар", - написав Залужний.

Зазначимо, що острів Зміїний став справжнім проклятим місцем для російської армії. У квітні на околицях острова був потоплений флагман російського флоту ракетний крейсер "Москва". А вчора Оперативне командування "Південь" повідомило, що після удару українських сил по Зміїному, коли було знищено 42 окупанти, розбито командний пункт, серверну, засоби відеоспостереження та кілька зенітних установок, до острова прибули "Раптори", щоб евакуювати поранених та доставити на них місце нову ротацію російських військових.



Нагадаємо, сьогодні в Одесі діє затяжна комендантська година до 3 травня, 5 ранку. Без відповідних документів та перепусток на вулицю виходити заборонено. Раніше про це повідомляли "Коментарі" .


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися