В Одесі прогримів потужний вибух: є жертви (оновлено)

Потрапили до монастиря УПЦ МП

У соцмережах одесити знову почали повідомляти про потужний вибух, який чути о 18:34. Після цього по всій Одеській області оприлюднили повітряну тривогу. У небі над містом видно дим. За інформацією ОК "Південь", на Одещині завдано чергового ракетного удару.

"Є влучення в об'єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема пошкоджено одну з релігійних споруд. Інформація про постраждалих уточнюється", - повідомила голова прес-центру охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Голова Одеської ОВ Максим Марченко повідомив, що є загиблі та поранені.

На місці працюють усі відповідальні служби.

ОБНОВЛЕНО

Стало відомо, що постраждав Іверський монастир УПЦ Московського Патріархату. Від ракетної атаки загинув 13-річний підліток, поранено 17-річну дівчину.

"Надалі ракетного удару по Одесі пошкоджено житлову будівлю, в якій на момент атаки перебували 5 людей. 15-річний хлопець загинув, ще одна неповнолітня дитина з пораненнями доставлена до лікарні, їй надається допомога. З іншими особами, які перебували в будівлі, працюють психологи" ДСНС. Загалом у будівлі, в яку потрапила ракета, було п'ять осіб", – повідомила начальниця прес-центру сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/524


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися