В Одесі в перший "робочий день" затримали наркоторговця: яке покарання на нього чекає

Затримано одесита з великою партією метадону

Поліція Одеси викрила місцевого мешканця, який намагався здійснити незаконну торгівлю метадоном через інтернет. У результаті відпрацювання оперативники з відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 зупинили 31-річного чоловіка, вилучивши при цьому два згортки з метадоном, обіг якого є забороненим. Експрес-дослідження підтвердило наркотичний характер речовини. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час обшуку в місці проживання підозрюваного поліціянти знайшли ще 114 згортків метадону, магніти для кріплення під час збуту, а також мобільний телефон з доказами його незаконної діяльності. Всі знайдені речовини були направлені на експертизу.

Ми встановили, що напередодні чоловік через інтернет незаконно придбав у невстановленої наразі особи наркотичний засіб і мав збувати його шляхом "закладок". Однак, у перший же "робочий день" його планам завадили поліцейські. На підставі зібраних ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 307 ККУ. Правопорушнику загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі, – повідомила слідча територіального підрозділу поліції Анастасія Бєлікова.

Правоохоронці встановлюватимуть канал постачання наркотиків. 

Нагадаємо, поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися