"Байрактар" у лії: ЗСУ показали новий удар по позиціях ворога (відео)

Ніхто з військових РФ не вижив

Українські захисники вкотре вдарили по ворожих позиціях на острові Зміїний. Точними пострілами бійці знищили ракети окупантів. Про це повідомляє ОК "Південь".

" Чергове "відвідування" ворожих позицій на Зміїному. БАНДЕРОлі від Байракторів: адресна доставка на склад БК та в КП", - йдеться у повідомленні.

На кадрах видно, що спочатку українські військові наводять мету на антени ППО, а згодом – на ворожий арсенал.

"Ще одна Чорнобаївка. По антенах відпрацювали - дві знищили, дві порубало", - чути голос за кадром.

А за кілька секунд, прицілившись, українські захисники вдарили по складу з ракетами. Відео зафіксувало, як починають вибухати боєприпаси.

Завдяки високоточним діям ЗСУ на Зміїному знищено всіх російських окупантів, які перебували на острові. Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк у Telegram .

"Напередодні острів залишило 8 військовослужбовців, їх вивезли з острова на територію Криму. За словами одного з "евакуйованих", командування знало, що по острову може бути завдано удару, однак жодних дій (крім вивезення групи людей) не робили", - написав він. .


Нагадаємо, українські війська за минулі п'ять днів двічі вразили цілі в районі острова Зміїний. Спочатку – техніку, включаючи системи ППО . Потім знищили два військові катери типу "Раптор" .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися